Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

4.0 22 rating
Příprava 5min.
Celkový 5min.
10 porcji

Suroviny

  • 4 ząbki czosnku
  • 50 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
  • 400 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 100 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
  • 100 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
  • 10 g koniaku (volitelně)
    10 g brandy
  • 10 g oliwy z oliwek

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Protein 4 g
Kalorie 759 kJ / 181 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...