Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ząbki czosnku
- 50 g filetów z anchois, w oleju, odsączonych z zalewy
- 400 g czarnych oliwek, bez pestek
- 100 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 100 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego z zalewy
-
10
g koniaku (volitelně)
nebo 10 g brandy (volitelně) - 10 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20min
Dip z łososia z koperkiem
10min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Dip z karczochów i tofu
5min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Guacamole z mango i żurawiną
20min
Pasta z oliwek
5min
Dip z suszonych pomidorów
15min
Pasta z bakłażana
55 min
Tapenada
5min
Pasta z łososia
5min