Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ząbki czosnku
- 50 g filetów z anchois, w oleju, odsączonych z zalewy
- 400 g czarnych oliwek, bez pestek
- 100 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 100 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego z zalewy
-
10
g koniaku (volitelně)
nebo 10 g brandy (volitelně) - 10 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą
50min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Krem z parmezanu
10 min
Pasta z łososia
5 menit
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1j
Tatar z fasoli
5 menit
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2h 10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z oliwek
5 menit
Tapenada
5 menit
Guacamole
15 min