Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 kawałki chleba pszennego (35-40 g)
- 2 ząbki czosnku
- 700 g pomidorów, sparzonych, obranych ze skóry, bez gniazd nasiennych
- 180 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 20 - 25 g czerwonego octu winnego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 3 jajka, ugotowane na twardo
- szynka serrano, do dekoracji (35-40 g) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2091.1 kJ / 499.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 48.2 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 674.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarator - Bułgarski chłodnik
1 Std. 10 Min
Przyprawa za'atar
5 Min
Sos gruszkowy z chrzanem i borówkami
20 Min
Pasta Taramosalata
15 Min
Chłodnik pomidorowy
30min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30min
Gazpacho truskawkowe z kozim serem
15 Min
Gazpacho słodko-pikantne
5 Min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 Std. 15 Min
Gazpacho z malinami
1 Std. 15 Min
Musztarda z gruszek
1 Std. 20 Min
Zupa miso
45min