Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 30 g orzeszków pistacjowych, łuskanych
-
15
g masła
nebo 15 g masła klarowanego - 130 g liści szpinaku, świeżych
- 180 g sera ricotta, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- 60 g śmietany, 36% tłuszczu
- ½ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
40min
Dorsz w panierce z pietruszki na soczewicy z warzywami
1 Std. 10 Min
Suflet szpinakowo-serowy
40min
Terrina z łososia i ricotty
4h 35min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1 Std.
Ziołowa frittata z ricottą
55 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Suflety kalafiorowe
55 min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50min
Frittata niskowęglowodanowa
40min
Suflet z boczku i jajek
40min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50min