Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de maicena (volitelně)
- 200 g de cerveza
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de dados de beicon
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 826 kJ / 198 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Judías verdes con tomate
45 min
Borrajas con gambas
40 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Cardo con carabineros
1h
Calamares en su tinta
1h 5min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 Min
Porrusalda con calabaza
50min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con almendras
20 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min