Kompatibilní verze
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 300 g di seitan a fette (0.5 cm)
- 100 g di porri a rondelle sottili
- 200 g di cuori di carciofo in quarti
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Svizzere vegan
1h
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Straccetti di seitan ai funghi
30min
Spiedini di seitan e verdure
50min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Ragù di tempeh
30min