Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pan blanco duro en trozos
Relleno
- 30 g de cilantro fresco
- 30 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 600 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brazo de patata y bacalao
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva y algo más para regar
- 450 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) bien escurrido, en trozos de 3x3 cm
- 1000 g de patatas en dados
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1374 kJ / 328 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Pudin de bacalao
2h 30 min
Patatas rellenas de gambas
1h
Pechuga de pavo rellena
45 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Coliflor con bechamel
55 min
Volovanes de bacalao
50 min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Pastel de salmón
2h 20 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 min