Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pan blanco duro en trozos
Relleno
- 30 g de cilantro fresco
- 30 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 600 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brazo de patata y bacalao
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva y algo más para regar
- 450 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) bien escurrido, en trozos de 3x3 cm
- 1000 g de patatas en dados
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1374 kJ / 328 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Bacalao espiritual
45 Min
Coliflor con bechamel
55 Min
Crêpes de maíz dulce rellenas de pescado con champiñones
1 Std. 15 Min
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1 Std. 20 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Gratinado de bacalao y bechamel
50 Min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 Min