Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g neutrales Öl
- 300 g Chinakohl, in Streifen (ca. 2 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 TL Gojibeeren, getrocknet
- 400 g Lammfleisch, TK, aufgetaut, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 100 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 godz.
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min