Bauernbrot

Bauernbrot

4.3 565 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 16hod. 15min.
1 Stück

Suroviny

Roggensauerteig
  • Wasser lauwarm
    260 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    200 g
Quellstück
  • Brotbrösel (siehe Tipp)
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser
    90 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    100 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    180 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
    2 TL
  • Schmalz und etwas mehr zum Einfetten
    1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 46 g
Kalorie 7541 kJ / 1932 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 31 g
Sacharidy 358 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...