Fischgulasch

Fischgulasch

4.4 63 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    3 Stängel
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • rote Paprika in Stücken
    100 g
  • Butter
    25 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • Paprikapulver, rosenscharf
    1 TL
  • Fischfilets frisch oder aufgetaut (z. B. Saibling, Zander, Kabeljau)
    500 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Wasser
    300 g
  • Maisstärke mit 1-2 EL Wasser verrührt
    1 EL
  • Salz etwas mehr für den Fisch
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Schlagobers
    100 g
  • Sauerrahm
    2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 24 g
Kalorie 1140 kJ / 273 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...