
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen halbiert
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 25 g Butter
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 500 g Fischfilets frisch oder aufgetaut (z. B. Saibling, Zander, Kabeljau)
- 1 EL Zitronensaft
- 300 g Wasser
- 1 EL Maisstärke mit 1-2 EL Wasser verrührt
- ½ TL Salz etwas mehr für den Fisch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g Schlagobers
- 2 EL Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1140 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1hod.
Geröstete Leber
30min
Fischcurry
45min
Blunzenpackerl
50min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Fisolenfleisch
1hod.
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Zandergulasch
45min