Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 700 g Wasser
- 10 g Butter
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Maisgrieß
- ½ - 1 EL Tomatenflocken (siehe Variation) (volitelně)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 35 g Olivenöl
- 5 - 8 Knoblauchzehen
- 2 Hühnerflügel (à ca. 80-100 g)
- 400 - 500 g Hühnerkeulen, ohne Haut, mit Knochen (Ober- und Unterkeulen gemischt)
- 50 g Tomatenmark
- 2 - 3 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 400 g Hühnerbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- ¾ TL Salz
- 150 - 180 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 150 - 200 g Oliven
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 3 TL Kapern, eingelegt
- 200 g Rotwein
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 EL Aceto Balsamico
- 1 TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3219 kJ / 768 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Coq au vin
3u.
Boef Stroganoff
50 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Zandergulasch
45min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Kalbsrahmgulasch
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h