
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Dille Spitzen abgezupft
-
200
g Schalotten halbiert
nebo 200 g rote Zwiebeln halbiert - 2 Knoblauchzehen halbiert
- 400 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 - 450 g Tafelspitz
- 4 TL Estragonsenf
- 500 g frische Fisolen
- 20 g Kürbiskernöl
- 10 g Apfelessig
- ½ TL Salz
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Paradeiser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 234 kcal / 984 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Salat Nicoise
40min
Coq au vin
3hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2hod.
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Boef Stroganoff
50min
Kalbsrahmgulasch
1hod.