Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
-
200
g Schalotten, halbiert
nebo 200 g rote Zwiebeln, halbiert - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 400 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 - 450 g Tafelspitz
- 4 TL Estragonsenf
- 500 g frische Fisolen
- 20 g Kürbiskernöl
- 10 g Apfelessig
- ½ TL Salz
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Paradeiser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 984 kJ / 234 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Fisolenfleisch
1 godz.
Salat Nicoise
40min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 godz.
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 godz.
Boef Stroganoff
50min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 godz.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 godz.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min