Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
-
200
g Schalotten, halbiert
nebo 200 g rote Zwiebeln, halbiert - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 400 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 - 450 g Tafelspitz
- 4 TL Estragonsenf
- 500 g frische Fisolen
- 20 g Kürbiskernöl
- 10 g Apfelessig
- ½ TL Salz
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Paradeiser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 984 kJ / 234 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Menü: Sellerie-Apfel-Suppe, Omelett und Apfelmuffins
1 Std. 15 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Eier in Dijonnaise
35min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55 Min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Boef Stroganoff
50 Min
Garnelensalat mit Kiwi
15min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min