Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Protein
- 37.91 g
- Sacharidy
- 8.15 g
- Tuk
- 28.99 g
- Vláknina
- 2.37 g
Alternativní recepty
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 Std.
Bacalao mozárabe
50 min
Gazpachuelo
35 min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Mero en amarillo
45 min
Bacalao dorado
25 min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 min
Corvina a la roteña
45 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min