
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 445 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 37.91 g
- Tuk
- 28.99 g
- Sacharidy
- 8.15 g
- Vláknina
- 2.37 g
Alternativní recepty
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20min
Atún en manteca (Andalucía)
3hod.
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30min
Corvina a la roteña
45min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Mero en amarillo
45min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Bacalao dorado
25min