![Atún con sabor a Huelva Atún con sabor a Huelva](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF3AC806-9ADE-45CE-880B-FD7BFB0CE911/Derivates/FC25A6DB-F3EA-40E7-8D36-C6201024E734.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Protein
- 37.91 g
- Sacharidy
- 8.15 g
- Tuk
- 28.99 g
- Vláknina
- 2.37 g
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 Min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Marmitako de caballa
50 min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 Min
Calamares en escabeche rojo
55 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Dorada a la veneciana
55 Min
Atún en manteca (Andalucía)
3klst
Mero en amarillo
45 Min