Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade

Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade

4.4 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 Portionen

Suroviny

  • schwarze Oliven, entkernt (F), etwas mehr zum Dekorieren in Ringe geschnitten
    150 g
  • Walnusshälften (E), etwas mehr zum Dekorieren
    150 g
  • frischer Ingwer (M), geschält (ca. 5 mm)
    1 Scheibe
  • natives Olivenöl extra (E)
    40 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst (H)
    20 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen (M)
    ¼ TL
  • Salz (W), nach Geschmack
    ½ - ¾ TL
  • Chicorée (F)
    2 Stück

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 1421 kJ / 339 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...