Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 15 g salsa
- 1 pitada de pimenta
- 100 g noz
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g flocos de aveia
- 125 g manteiga bem fria, cortada em pedaços pequenos
Recheio
- 100 g queijo parmesão
- 3 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- Noz-moscada q.b.
- 500 g queijo ricota
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1000 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g feijoca cozida escorrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1391 kJ / 462 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Assado de lentilhas
2sa 25 dk
Canelones de beringela
1h 5 min.
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Lasanha de abóbora e couve
1h 25 min
Tarte vegetariana
1 Std.
Almôndegas de beringela
1 Std.
Bolonhesa vegan
40 Min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min