Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 300 g chalota cortada em quartos
- 800 g abóbora-manteiga cortada em pedaços grandes
- 2 folhas de salva fresca cortadas em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
50
g noz pecan
nebo 50 g noz - 200 g queijo azul cortado em pedaços
- 15 g vinagre balsâmico
- 500 g massa folhada retangular
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1850 kJ / 443 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de queijo azul vegetariano
1 godz. 30 min
Assado de cenoura com amendoim
55 dk
Pudim de feijão com creme de abacate
1sa
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 dk
Assado de grão
1sa
Crocante mediterrânico
50 dk
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 Min
Lasanha de abóbora e couve
1h 25min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 dk
Empadão de batata-doce e lentilhas
2sa 30 dk
Assado de lentilhas
2h 25 min.