Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 300 g chalota cortada em quartos
- 800 g abóbora-manteiga cortada em pedaços grandes
- 2 folhas de salva fresca cortadas em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
50
g noz pecan
nebo 50 g noz - 200 g queijo azul cortado em pedaços
- 15 g vinagre balsâmico
- 500 g massa folhada retangular
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1850 kJ / 443 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estufado de beringela picante
30 Min
Tarte de feta e espinafres
40min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Canelones de beringela
1小时 5 分钟
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Moussaka vegetariana
1h 10min
Penne com beringela no forno
50min
Assado de lentilhas
2小时 25 分钟
Tarte vegetariana
1h
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1h 20min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min
Moussaka de lentilhas
2sa 20 dk