Kompatibilní verze
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
-
30
g coentros
nebo 30 g manjericão fresco - 3 dentes de alho
- 80 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 8 ovos
- ½ c. chá de sal
- 100 g queijo de cabra semicurado esfarelado
-
50
g espinafres
nebo 50 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1686.7 kJ / 403.1 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 644.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1h 45 min.
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1 Std.
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45 Min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 Min
Penne com legumes no forno
1 Std. 5 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min