Kompatibilní verze
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
-
30
g coentros
nebo 30 g manjericão fresco - 3 dentes de alho
- 80 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 8 ovos
- ½ c. chá de sal
- 100 g queijo de cabra semicurado esfarelado
-
50
g espinafres
nebo 50 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1686.7 kJ / 403.1 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 644.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Gratinado de queijo azul vegetariano
1 godz. 30 min
Bolinhos de espinafres em molho de tomate
1sa
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 dk
Risoto de beterraba
30 Min
Minicalzones de espinafres e ricota
1h 20min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1sa
Soufflé de alho-francês
1 godz. 30 min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 dk
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min