Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g carne de borrego em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. sopa de açúcar
- 1 c. chá de colorau
- 1 malagueta seca
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 c. sopa de concentrado de tomate (volitelně)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. sopa de coentros, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldeirada de peixe
45 min
Peitos de pato com couve salteada
1óra 45p
Sela de borrego com migas de espargos
9sa 25 dk
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1óra 10p
Salada fria de favas
30min
Ensopado de borrego
1óra
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40 min
Ensopado de Borrego
3óra
Feijão-verde guisado com ovos escalfados
1óra 15p
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Caldeirada de cabrito
2h 50min
Borrego guisado com batatinha nova
55min