Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g carne de borrego em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. sopa de açúcar
- 1 c. chá de colorau
- 1 malagueta seca
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 c. sopa de concentrado de tomate (volitelně)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. sopa de coentros, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 dk
Codornizes à serra do Montejunto
12 Std. 50 Min
Batatada - Bolo de batata doce
2sa 25 dk
Tortilha de batata a vapor - TM5
45 dk
Canja fresca de Natal
1 Std. 15 Min
Guisado dos reis
13 Std. 10 Min
Fatias paridas
1sa 30 dk
Arroz de míscaros
25min
Sopa de feijão-verde com farinheira
35 Min
Poejada
45 dk
Estufado de vegetais e fruta com caril
50min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min