Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 350 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich mit Bergkäse), in Stücken
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Prisen Kümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Almkäsesuppe
25 Min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Paprikasuppe
30 Min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 Min
Käsesuppe
15 menit
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.