Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g oliwy z oliwek
nebo 200 g oleju z pestek winogron - 6 ząbków czosnku
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 3 żółtka
- 1 czubata łyżeczka skórki otartej z cytryny, ekologicznej
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 8361 kJ / 1997 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 216 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenada
5min
Guacamole
15min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1h 30min
Oliwa truflowa
10min
Pasta z pieczonego bakłażana
1h 50min
Pesto z bazylii
10min
Sos berneński
15min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Sos amatriciana
50 Min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min