
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 635 kcal / 2654 kJ
- Protein
- 54 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 11 g
Alternativní recepty
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Stroganoff
45min
Coq au vin
2h
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Rindsvoressen
1h 50min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Panang-Curry
45min
Munder Safranrisotto
45min
Züri-Gschnätzlets
50min