Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Egli-Knusperli
1 Std.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Coq au vin
2 Std.
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Stroganoff
45 Min
Bündner Capuns
35 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min