![Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e5014bd5ed8e7a2d0bf902e0dcee8fa/Derivates/fa8845a84a639d0891363f37ad99685ea1ce177c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Stroganoff
45 min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Munder Safranrisotto
45 min
Coq au vin
2 Std.
Risotto milanese
30 min
Kartoffelstock nature
55 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Züri-Gschnätzlets
50 min