Zuppa di porcini

Zuppa di porcini

4.4 73 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane
  • 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0 mg
Protein 7.1 g
Kalorie 949 kJ / 227 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...