Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
1 Std. 20 Min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Cachupa de peixe
50 Min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45 Min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata di castagne con porcini
50 Min
Vellutata di porcini
50 Min