Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Zuppa di patate e funghi
20 min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di funghi
50min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Crostoni saporiti
35 Min