Zuppa di porcini
TM6 TM5

Zuppa di porcini

4.4 (62 hodnocení)

Suroviny

  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane
  • pepe nero macinato, a piacere

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
949 kJ / 227 kcal
Protein
7.1 g
Sacharidy
33 g
Tuk
8.3 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
0 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty