Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2411 kJ / 575 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Orient-Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 godz.
Quinoa-Tabouleh
40min