Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25sa
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min