Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Azeite q.b. p/ temperar
- 100 g manteiga
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 c. chá de orégãos
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de pimenta
- 500 g feijão branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1378 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de couve-flor e alho assados
1óra 10p
Sopa de feijão-frade e agrião
30min
Sopa de feijoca com agrião
40 min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50min
Sopa primavera
40 min
Sopa de grão com alho-francês
45 min
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45 min
Misturas
1óra
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 min
Sopa de brócolos e rúcula
40 min
Creme de abóbora e tomate
35 min