Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Azeite q.b. p/ temperar
- 100 g manteiga
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 c. chá de orégãos
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de pimenta
- 500 g feijão branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1378 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de couve-flor e alho assados
1h 10min
Sopa de cebola gratinada
35min
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40min
Sopa de tomate
30min
Creme de brócolos e amêndoa
35min
Creme de couves - TM31
50min
Sopa de alho
1h 10min
Sopa de amêndoa
45min
Sopa de alho-francês
40min
Sopa de nabo e espinafres
45min
Sopa de tomate e repolho
50min