Zařízení & příslušenství
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
8 vajec
-
750 gramů brambor na kousky (3 cm)
-
6 špetek soli plus extra na dochucení
-
50 gramů másla
-
50 gramů hladká mouka
-
250 gramů smetany
-
400 gramů vody400 gramů zeleninového vývaru
-
2 špetky pepře, mletého plus extra na dochucení
-
2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
5 čajových lžiček dijonské hořčice
-
3 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
-
pepř, mletý na dochucení
-
1 balíček řeřichy seté nastříhané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
20 g
Kalorie
2252 kJ /
536 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1hod. 30min.
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1hod. 40min.
Bramborové curry s květákem
1hod. 10min.
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min.
Fazolková polévka
35min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.