
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl (siehe Tipp)
- 120 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 60 g Semmelbrösel etwas mehr für die Form
- 1 Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Schinken, gekocht in Stücken
- 8 Eier (Größe M)
- 500 g Sauerrahm
- 2 - 2 ½ TL Salz je nach Salzgehalt des Schinkens
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 2 EL Butter etwas mehr zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 634 kcal / 2653 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1hod.
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Reisfleisch
2hod. 20min
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min