Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl (siehe Tipp)
- 120 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 60 g Semmelbrösel, etwas mehr für die Form
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 8 Eier (Größe M)
- 500 g Sauerrahm
- 2 - 2 ½ TL Salz, je nach Salzgehalt des Schinkens
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 2 EL Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Schinkennudeln überbacken
1u.
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1u.
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1u.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Grießkoch mit Orangenfilets
20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1u. 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min