Kompatibilní verze
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Kohlrabi (ca. 600-750 g)
- 600 g heurige Erdäpfel
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Erdäpfel
- ½ Bund frische Petersilie
- ½ Bund frische Dille
- 40 g Butter
- 4 Stück Knackwürste
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Öl
- 1 ½ EL Maisstärke
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2872 kJ / 687 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 2044 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 Std. 5 Min
Eiernockerl
30 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min