Kompatibilní verze
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Kohlrabi (ca. 600-750 g)
- 600 g heurige Erdäpfel
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Erdäpfel
- ½ Bund frische Petersilie
- ½ Bund frische Dille
- 40 g Butter
- 4 Stück Knackwürste
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Öl
- 1 ½ EL Maisstärke
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2872 kJ / 687 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 2044 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Eiernockerl
30min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min