
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen halbiert
- 60 g Butter in Stücken
- 3 - 4 TL Majoran, getrocknet
- 30 g Tomatenmark
- 700 g Rindfleisch, mageres Meisel
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 150 g Wasser
- 150 g Rotwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (3 cm)
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Butter
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Zweiglein frischer Majoran Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 469 kcal / 1966 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1hod. 5min
Paprikahendl
1hod.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min