Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
Alternativní recepty
Vegan moussaka
1h 50min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Raw zucchini bolognaise
15 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Hearty lentil chilli
50min