Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Roasted eggplant
1h 35min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Hearty lentil chilli
50 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min