Zařízení & příslušenství
Mediterranean capsicums
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 portions
Suroviny
-
freekeh130 g
-
filtered water plus extra for soaking500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pickled capers30 g
-
pine nuts50 g
-
walnuts50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)3 tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
capsicums (any colour), cut into halves and deseeded3
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13.4 g
Kalorie
1623 kJ /
386.4 kcal
Tuk
21.9 g
Vláknina
9.6 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min.
Vegan mayonnaise
15min.
Roasted vegetables with horseradish cream
40min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Israeli couscous salad
1hod.
Autumn vegetable gratin
50min.
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24hod. 50min.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1hod. 15min.
Tofu scramble
25min.
Celeriac parmigiana
1hod. 10min.