Zařízení & příslušenství
Pórkovo - bramborový nákyp
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů goudy na kousky
-
100 gramů vařené šunky na kousky
-
800 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
600 gramů brambor malých, neoloupaných, dobře umytých
-
800 gramů pórku (2-3 pórky), na kusy (15 cm)
-
50 gramů másla plus na vymazání
-
50 gramů hladká mouka
-
20 gramů hořčice
-
2 špetky čerstvě umletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
20 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbový Stroganoff
30 min
Cizrnové karbanátky
11 h 10 min
Pórkový dort (Porreetorte)
1 h 30 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Hanácká trošková polévka
8 h 55 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Šťavnatý vídeňský guláš
1 h
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 h 20 min
Houbovo-cizrnová směs
9 h