Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů goudy, na kousky
- 100 gramů vařené šunky, na kousky
- 800 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 600 gramů brambor, malých, neoloupaných, dobře umytých
- 800 gramů pórku (2-3 pórky), na kusy (15 cm)
- 50 gramů másla, plus na vymazání
- 50 gramů hladké mouky
- 20 gramů hořčice
- 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Pikantní sicilské špagety
30 Min
Těstoviny penne s houbami
35min
Rybí polévka s pórkem
35min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Šunkové rolky s rukolou
30 Min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h