Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů goudy, na kousky
- 100 gramů vařené šunky, na kousky
- 800 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 600 gramů brambor, malých, neoloupaných, dobře umytých
- 800 gramů pórku (2-3 pórky), na kusy (15 cm)
- 50 gramů másla, plus na vymazání
- 50 gramů hladké mouky
- 20 gramů hořčice
- 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny penne s houbami
35 menit
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 menit
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 menit
Houbové quinotto
30 menit
Vegetariánský rýžový salát
40 menit
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 menit
Španělská bramborová omeleta
40 menit
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1ωρ.
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 menit
Hovězí steaky v papilotě
40 menit
Fazole po bretaňsku
35 menit
Extra výživná vegetariánská polévka
30 menit