Zařízení & příslušenství
Pórkovo - bramborový nákyp
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů goudy na kousky
-
100 gramů vařené šunky na kousky
-
800 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
600 gramů brambor malých, neoloupaných, dobře umytých
-
800 gramů pórku (2-3 pórky), na kusy (15 cm)
-
50 gramů másla plus na vymazání
-
50 gramů hladká mouka
-
20 gramů hořčice
-
2 špetky čerstvě umletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
20 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lilková pomazánka
50min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Moučník z ovesných vloček, datlí a pražených arašídů
1hod. 20min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min.
Koláč s dýní a mletým masem
1hod. 45min.
Rebarborový crumble
55min.
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15min.