Zařízení & příslušenství
Veganský čedar z kešu
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
360 gramů
Suroviny
-
olivový olej na vymazání
-
3 vrchovaté čajové lžičky agar-agaru (viz Tip)
-
170 gramů vody
-
100 gramů rostlinného mléka
-
100 gramů kešu ořechů
-
2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí (viz Tip)
-
2 čajové lžičky jablečného octa
-
½ čajové lžičky granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky granulované cibule
-
¾ čajové lžičky soli
-
40 gramů miso pasty bílé (viz Tip)
-
1 - 2 špetky kurkumy
-
1 špetka sladké červené papriky
-
2 čajové lžičky sušeného libečku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 360 gramů
Protein
33 g
Kalorie
3298 kJ /
785 kcal
Tuk
55 g
Vláknina
13.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské sýry
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Žádné hodnocení
Špaldové krekry
30min.
Tahini
25min.
Veganské máslo
2hod.
Hummus
5min.
Kokosový jogurt (veganský)
12hod. 25min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Veganský parmazán
15min.
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1hod. 30min.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.