Zařízení & příslušenství
Veganský čedar z kešu
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
360 gramů
Suroviny
-
olivový olej na vymazání
-
3 vrchovaté čajové lžičky agar-agaru (viz Tip)
-
170 gramů vody
-
100 gramů rostlinného mléka
-
100 gramů kešu ořechů
-
2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí (viz Tip)
-
2 čajové lžičky jablečného octa
-
½ čajové lžičky granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky granulované cibule
-
¾ čajové lžičky soli
-
40 gramů miso pasty bílé (viz Tip)
-
1 - 2 špetky kurkumy
-
1 špetka sladké červené papriky
-
2 čajové lžičky sušeného libečku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 360 gramů
Protein
33 g
Kalorie
3298 kJ /
785 kcal
Tuk
55 g
Vláknina
13.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské sýry
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganská feta
12hod. 10min.
Tahini
25min.
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Veganské brownies s batáty
1hod.
Veganské máslo
2hod.
Hummus
5min.
Kokosové máslo
5min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.
Placičky ze zelené čočky
1hod. 15min.