Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g kaszy gryczanej, niepalonej
- 30 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 30 g masła
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 600 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 200 g kurek, świeżych, oczyszczonych, całych
- 150 g liści szpinaku baby, świeżych
- 100 g mleczka kokosowego
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, drobno pokrojonej (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1309 kJ / 316 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognese z boczniaków z cukiniowym makaronem
50min
Risotto z burakami i balsamico
40min
Fasolotto z kalafiorem
13hod. 55min
Spaghetti z sosem szparagowym
55min
Tagliatelle z pesto z bobu
30min
Tabbouleh z bobem
50min
Risotto z jarmużem
50min
Pęczotto z dynią i kurkami
1h 10min
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45min
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1h 45min
Kaszotto z grzybami
40min