Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 5 petits-suisses
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 2 oignons
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 citron jaune
- 400 g d'eau
- 800 g de fèves fraîches en cosses
- 500 g de petits pois frais
- 5 glaçons
- 100 g de pois gourmands
- du sel
- du poivre moulu
- beurre, pour le moule
- 35 g de crème fraîche
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe graines de sésame
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2507 kJ / 598 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Pizza végétarienne
2h
Scones à la sauge et au cheddar
30 min
Cheesecake au fromage de brebis et aux figues
25 Std. 50 Min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1 Std. 20 Min
Purée de céleri aux cacahuètes
40 min
Bouillon au miso, œuf et petits légumes
1h
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Quiche épinard-tomate
1 godz. 45 min