Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 5 petits-suisses
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 2 oignons
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 citron jaune
- 400 g d'eau
- 800 g de fèves fraîches en cosses
- 500 g de petits pois frais
- 5 glaçons
- 100 g de pois gourmands
- du sel
- du poivre moulu
- beurre, pour le moule
- 35 g de crème fraîche
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe graines de sésame
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2507 kJ / 598 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1h 40min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2 Std. 10 Min
Pizzettes à l'artichaut
2h
Pizza à la farine d'épeautre
1h 55 min
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min