Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di patate, pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di mollica di pane
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
- 60 g di vino bianco secco
- 250 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalà alla ligure
1h
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min