
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di patate pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di mollica di pane
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
- 60 g di vino bianco secco
-
250
g di brodo vegetale
nebo 250 g di acqua + 0.5 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 269 kcal / 1125 kJ
- Protein
- 27.1 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1hod.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1hod.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla livornese
35min