
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 110 kcal / 463 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
Alternativní recepty
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3hod. 10min
Risotto aux cèpes
30min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5hod. 35min
Caponata sicilienne
55min
Sabayon au vouvray
15min
Caviar d'aubergine "express"
20min
Pannacotta parmesan
2hod. 20min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1hod. 5min
Tarama et ses miniblinis
1hod. 45min
Curry vert de cabillaud
50min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48hod.