Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min.
Guacamole
5 Min
Langoustines aux fèves et pata negra
55 Min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30min
Gaspacho
12 Std.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Gaspacho de tomate
20 min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Ceviche de poisson
30 Min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min