Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Rillettes de sardines à l'orange
2h 15min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Gaspacho
12h
Houmous
3h 30min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Žádné hodnocení
Tarama maison
10min
Caviar d'aubergine "express"
20min
Caviar d'aubergines
1h 5min