Tarama aux œufs de cabillaud

Tarama aux œufs de cabillaud

3.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 1 citron jaune bio
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
  • 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
  • 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
  • 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
  • 2 c. à soupe d'huile de colza
  • du poivre moulu
  • 1 pot d'œufs de truite

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10 g
Kalorie 463 kJ / 110 kcal
Tuk 4 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...