Kompatibilní verze
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
- 130 g di zucchero di canna
- 50 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto al Taleggio
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di Taleggio a pezzi piccoli (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 102.3 g
- Tuk
- 14.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla valdostana
35 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Polenta taragna
1h 15 min