Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 800 g di asparagi mondati (1100 g se da mondare)
- 30 g di pangrattato
- 40 g di aceto
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipollotto bianco a pezzi
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1336.8 kJ / 319.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 254.5 mg
Alternativní recepty
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Contorno di agretti
40min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min