Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 800 g di asparagi mondati (1100 g se da mondare)
- 30 g di pangrattato
- 40 g di aceto
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipollotto bianco a pezzi
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1336.8 kJ / 319.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 254.5 mg
Alternativní recepty
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Contorno di agretti
40min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Asparagi alla parmigiana
50min
Asparagi alla parmigiana
50min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min