
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sformatini di zucca
- burro q.b.
- farina q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di polpa di zucca cotta
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 20 - 30 g di latte
Fonduta al Taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte
Terminare la preparazione
- gherigli di noci tritati q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 184.5 kcal / 771.9 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 8.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Flan di carote
50min
Flan di cavolfiore
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1hod. 30min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1hod. 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min
Flan al cavolo viola
55min