
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carciofi (cuori e gambi), puliti e a pezzi
- 100 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 70 g di Taleggio a pezzi (1 cm circa)
- 150 g di latte
- pepe nero macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 196 kcal / 820 kJ
- Protein
- 8.6 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Crema di finocchi
35min