Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

4.7 304 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di Emmental a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di cipolle bianche a fettine
    400 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di brodo vegetale bollente
    700 g
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pane tostate
    8 fette

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 537 kcal / 2248 kJ
Protein 20.5 g
Tuk 36.9 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...