Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro a pezzi
- 400 g di cipolle bianche a fettine
- 40 g di farina tipo 00
-
700
g di brodo vegetale bollente
nebo 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2248 kJ / 537 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 36.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di porri gratinata
50min
Zuppa di cipolle
1h
Crema di porri in crosta
45min
Zuppa del nord
1h 10min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Porri in crema delicata
35 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min