
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro a pezzi
- 400 g di cipolle bianche a fettine
- 40 g di farina tipo 00
-
700
g di brodo vegetale bollente
nebo 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 537 kcal / 2248 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Tuk
- 36.9 g
- Sacharidy
- 32.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1hod.
Zuppa di cipolle
1hod.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min
Zuppa di rape
40min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle di Cannara
1hod.
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Crema di porri gratinata
50min
Zuppa di cipolle alla francese
5hod. 30min