Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Panforte
1h
Crostini con crema di milza
1h
Torta di riso carrarina
3h 10min
Peposo toscano
1h 30min
Pappa al pomodoro
35min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Sformato di cardi
1h
Pici all'aglione
1h 25min