Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Crostini con crema di milza
1h
Torta di riso carrarina
3h 10 min
Sformato di cardi
1h
Gnudi toscani
40 Min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1h 30 min
Paté di fegatini
30 min