Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro
35 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Lampredotto
1h 20min
Pandolce genovese
1sa 30 dk
Torta di riso carrarina
3h 10min
Schiacciata fiorentina
50min
Peposo toscano
1sa 30 dk
Sformato di cardi
1sa
Salsa verde "Bagnet"
15min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1小时 25 分钟
Pan co' Santi
7h