Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 600 g di porri, la parte bianca a rondelle
- 30 g burro a pezzi
- 700 g di acqua
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere dolce
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 843 kJ / 204 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di zucca
30 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 λεπτ.
Porri in crema delicata
35 Min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di riciclo
50 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min