Vellutata di porri

Vellutata di porri

3.8 121 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di Parmigiano Reggiano
  • 600 g di porri la parte bianca a rondelle
  • 30 g burro a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
    2 dadi per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
  • ½ cucchiaino di peperoncino in polvere dolce
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4 g
Kalorie 843 kJ / 204 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...