Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 zucca (800 g circa)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a pezzi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 2 pizzichi di sale
- 4 scampi
- 8 gamberi crudi di media grandezza
- 8 fette di pancetta
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca
30 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Cozze su crema di zucchine
40min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 godz. 50 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Crema di topinambur e tartufo
55 Min