Vellutata di zucca e scampi

Vellutata di zucca e scampi

4.7 113 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 zucca (800 g circa)
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di patate pelate e a pezzi
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 2 pizzichi di sale
  • 4 scampi
  • 8 gamberi crudi di media grandezza
  • 8 fette di pancetta
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0 mg
Protein 15.8 g
Kalorie 1071 kJ / 256 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 17.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...