Vellutata di zucca e scampi

Vellutata di zucca e scampi

4.7 110 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

  • zucca (800 g circa)
    1
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di patate pelate e a pezzi
    200 g
  • di acqua
    600 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
  • di sale
    2 pizzichi
  • scampi
    4
  • gamberi crudi di media grandezza
    8
  • di pancetta
    8 fette
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Protein 15.8 g
Tuk 13.8 g
Sacharidy 17.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 0 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...