Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pellizcos de azafrán
- 100 g de agua caliente
- 8 clavos enteros
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 2 cucharadas de garam masala (ver receta básica)
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 2 palos de canela
- 1 cucharada de jengibre molido
- 2 cucharaditas de chile seco desmenuzado
- 2 hojas de laurel secas
- 30 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de dientes de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Pollo tikka masala
30 min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Arroz kashmiri - India
30 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min
Naan indio
1h 40min