Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů čerstvých jedlých slávek
- horká voda, množství pro namočení slávek
- 1 stroužek česneku
- 4 stonky čerstvé pažitky, nasekané
- 4 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 2 polévkové lžíce sušené wakame řasy
- 50 gramů bílého vína
- 50 gramů olivového oleje
- 2 vejce
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 10 - 20 gramů citrónové šťávy
- ¼ - ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 200 gramů žampiónů, na plátky
- 200 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě, scezeného
- 80 - 100 gramů filetů z tresky, na kostičky
- voda, pro pečení ve vodní lázni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1055.8 kJ / 252.2 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Ořechové košíčky bez mouky a cukru
30min
Panellets
11h 20min
Zabaione
15 min
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 godz. 15 min
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Hummus
5 min
Tiramisu
5h 20 min