Kompatibilní verze
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa in quarti
- 15 g di bacche di goji
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine a tocchetti (0,5 cm)
- 190 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 150 g di cous cous precotto
- menta fresca, le foglioline lavate (a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1173 kJ / 280 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Farro alle carote con frittata
50min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Riso integrale con bietole
1h 15min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min