Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di asparagi bianchi
- 9 pizzichi di sale
- 8 filetti di branzino, puliti
- 50 g di scalogno a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 2 cucchiai di panna da cucina
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Branzino al sale aromatico
55min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Rombo pomodoro e nocciole
1u.
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Coda di rospo con verdure
40min