Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di asparagi bianchi
- 9 pizzichi di sale
- 8 filetti di branzino, puliti
- 50 g di scalogno a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 2 cucchiai di panna da cucina
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Orata al sale
40 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min