Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Matjesfilets
- 250 g Buttermilch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Äpfel, mittelgroß, säuerlich, geviertelt
- 1 Salatgurke, entkernt, in Stücken
- 3 hart gekochte Eier, halbiert
- 450 g Saure Sahne
- 150 g Sahnejoghurt
- 1 TL Salz
- 1 EL Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2098 kJ / 501 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Remoulade
10 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 godz. 30 min
Heringsstipp mit Drillingen
1u.
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Matjes-Katersalat
55min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min