Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ citroen, liefst biologisch, alleen de zeste
- 2 - 3 takjes gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook), enkel de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- ½ verse chilipeper
- 60 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 100 g quinoa
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (2 cm dik)
- 160 g paprika, in stukken
- 50 g rode uien, in stukken
- 120 g komkommer, in stukken
- 150 g feta kaas, in stukken
- 8 - 9 takjes gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook)
- 1 tl Dijon mosterd
- 1 el azijn
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 300 g pruimtomaten, in stukken (2 cm)
- 1 avocado, enkel het vruchtvlees (150-200 g), in schijfjes
- 100 g boerenkool, dun gesneden
- 1 el pompoenzaden (volitelně)
- 2 el gedroogde veenbessen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Arabische kip met couscous
45 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Tostadas met kip
40min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Pompoenrisotto met spek
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min