Zařízení & příslušenství
Borscht
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porties
Suroviny
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Oriëntaalse brunch
Žádné hodnocení
Wintergroente en rundvlees cholent
4hod. 30min.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Gevulde groenten
1hod. 20min.
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Žádné hodnocení
Kippenbouillon met broodknoedels
1hod. 5min.
Omelet met gehakt
1hod. 10min.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min.
Ezogelin Soep
1hod. 5min.